Què ens fa diferents?

El nostre mètode. El millor mètode d’ensenyament és el que prové del professor al 100%, és a dir, creat pel professor i per a la tasca del professor. Per això, a les classes grupals, a Tanuki Escola d’idiomes utilitzem únicament material propi, per fer-lo servir a la nostra escola de manera exclusiva. Aquest material és elaborat per nosaltres, al país, des de la primera lletra fins a l’última i des de la primera il·lustració fins a l’última. L’alumne tindrà a les mans un exemplar d’un llibre que no trobarà enlloc més del món.

idiomes andorra japones angles xines italia 2019
cultura japonesa andorra cultures estrangeres 2019

Per què som una “escola” i no pas una “acadèmia”?

Som especialistes en les llengües i les cultures que ensenyem.

Per a nosaltres, l’ensenyament d’una llengua estrangera no es basa només en l’aprenentatge d’uns continguts lingüístics específics. Una llengua s’aprèn al 100% quan es coneixen tots els aspectes culturals i històrics que l’han configurada a través dels segles. Així doncs, a Tanuki Escola d’idiomes ensenyarem, a més a més, les cultures que hi ha al darrere de cada llengua que impartim.

やった! Classes de japonès

A Tanuki Escola d’idiomes tenim una filosofia: una llengua s’ha d’aprendre a fons. Per aquest motiu, amb nosaltres, aprendreu des de zero i ho fareu treballant les quatre competències lingüístiques a la vegada (escolta, parla, lectura i escriptura), juntament amb la “competència cultural”.

El repte més gran es troba en la lectoescriptura: aprendreu, des del primer dia, a llegir i a escriure en les tres formes d’escriptura japoneses: el hiragana, el katakana i el kanji. A través de la pràctica exhaustiva, necessària per familiaritzar-vos amb aquests elements, en acabar el primer curs, podreu llegir qualsevol paraula escrita en hiragana o katakana, i llegir i comprendre el significat de diverses paraules amb kanji.

El japonès és una llengua força diferent de la nostra, també, en la manera d’estructurar oracions i en molts aspectes gramaticals. Ja en el primer curs, treballarem a fons l’ús d’algunes partícules i estructures bàsiques. Així doncs, podreu formular diversos tipus d’oració bàsiques.

A més a més, cal tenir en compte la gran importància dels registres formals i informals en la comunicació en japonès. Aprendreu  a utilitzar correctament aquests registres, segons el context, en diverses situacions comunicatives.

Finalment, com ja hem esmentat, una llengua no és completa si no es coneix tot el que hi ha al darrere. Cal tenir coneixements culturals per comprendre una mica millor els parlants de la llengua que aprenem. Per tant, al final de cada unitat, aprendreu coses sobre la cultura i societat japoneses.

Ets jove d’entre 12 i 17 anys? O potser ja ets adult? Cap problema! Inicia’t al japonès a Tanuki Escola d’idiomes!

很好!Classes de xinès

Tothom és conscient de la influència creixent de la Xina en el món actual, i de la importància que la llengua xinesa està guanyant per molts motius.

A Tanuki Escola d’idiomes volem que l’aprenentatge del xinès sigui molt útil, de cara a un futur llunyà o proper, per a tothom.

Nosaltres, amb la nostra metodologia pròpia i amb el nostre propi material, us ensenyarem xinès des de zero en totes les seves competències (escolta, parla, lectura i escriptura) des del primer dia.

A 小龙 treballarem des de zero, sempre practicant l’escriptura i la pronunciació a fons, a més de la comprensió oral i escrita, respectant la forma d’aprenentatge més adequada per a cada grup d’edat, i al ritme més apropiat.

A 很好!farem servir la mateixa metodologia, però amb un material més adequat al nivell de maduresa i a la capacitat d’aprenentatge dels grups d’edat més grans. Només una hora a la setmana, sense desplaçar-te del centre d’Andorra la Vella i treballant amb materials propis. Tot un luxe!

A més a més, no només acabareu el curs amb la capacitat de llegir, entendre, parlar i escriure les paraules i les estructures gramaticals del xinès des de zero, sinó que, a més, coneixereu aspectes i curiostitats d’aquesta cultura mil·lenària!

Awesome! Classes d’anglès

L’anglès no necessita cap tipus de presentació. Ja fa molts anys que és una eina indispensable per a qualsevol àmbit: turisme, tecnologia, negocis, estudis universitaris… Sense l’anglès no podem anar pràcticament enlloc.

A Tanuki Escola d’idiomes, abans de ser professionals de l’ensenyament de l’anglès, vam ser alumnes, com vosaltres, i sabem (per experiència pròpia) que l’anglès és una llengua estrangera que pot esdevenir “estimada o detestada” per un factor molt important: la metodologia impartida pel professor.

Parlem de metodologia quan el professor només se centra a fer fitxes gramaticals i examen, fitxes i examen… tot això recolzat en llibres genèrics, poc entenedors, amb explicacions feixugues i que tenen un format visual del segle passat. Nosaltres sabem que els nostres alumnes (bé siguin nens, joves o adults) són part de l’anomenada generació hashtag. Els nostres llibres, d’elaboració 100% pròpia, parlen de les xarxes socials, de grups de música, de youtubers, de videojocs, de sèries conegudes de plataformes de streaming, etc. Us podem ben assegurar que són Ú-N-I-C-S!

Els nostres cursos són els següents:

Awesome for Kids! (PreA1) Infants de 6 a 8 anys

Elementary Awesome! (A1 i A2) Infants, joves i adults

Intermediate TNK CAMPUS (B1) Joves i adults

Bravo! Classes d’italià

L’italià. La llengua de l’amor. La llengua de l’art. Llengua de poesia. Llengua de música. La llengua de la gastronomia. La llengua del calcio!

Podem pensar que en tenim prou, amb el català i el castellà, per comunicar-nos amb els italians, però no hem d’oblidar que és una de les llengües oficials de la Unió Europea, amb més de 125 milions de parlants natius arreu del món.

Amb l’italià també es pot viatjar. El podem aprofitar no només a Itàlia i al Vaticà, sinó que també es parla a Suïssa, San Marino, Croàcia, etc.

Com que és una llengua romànica, que té moltes similituds amb la nostra llengua, podeu obtenir fruits de les classes a curt termini. És perfecta per ampliar el vostre ventall d’idiomes, encara que no disposeu de molt de temps per a l’estudi.

Aprofiteu aquest curs per iniciar-vos a l’italià, que gràcies al fenomen dels vols low cost podeu practicar el que heu après durant la setmana a les classes, el mateix divendres al vespre, a Roma, Milano, Firenze…ma che bello!

Els nostres cursos d’iniciació a l’italià Bravo! són per a joves de 12 a 17 anys i per a adults. Aprofita-ho!

contacta amb nosaltres